O nama

 
Offrix Srbija

je internet portal namenjen oglašavanju za prodaju polovnih i novih stvari i proizvoda i pružanju usluga, kako privatnih tako i pravnih subjekata. Naš cilj je da omogućimo kupcima da lakše dodju do Vas, da što praktičnije i jednostavnije okruženje za povezivanje tih potreba.

 

Offrix.com je u vlasništvu Firme DeMark Service GmbH , Zürich, Schweiz kao i još sličnih sajtova : Offrix.chPreisgo.com, myCustom.chMaxinettv.com. U poslovima oglašavanja i internet prodaje aktivni smo još od 2015. godine sa velikim uspehom u kao u Švajcerskoj tako i u Evropskim zemljama.

Offrix.com je više od internet platforme za oglase. Na Facebook-u, Twitter-u, YouTube-u i Piterest-u ćete uvek naći puno zanimljivih i zabavnih informacija. Posetite nas i tamo!

 

Posebno je za nas važna sigurnost naših korisnika i njihovih ličnih podataka. Vreme i prilike u kojim živimo postaje sve veća potreba za sigurno okruženje. Naše metode su vrlo rigorozne i na vrlo malu sumnju reagujemo da bi zaštitili naše korisnike. Pogledajte više ovde.

 

Pogodnosti koje još nudimo je i mogućnost reklamiranja firmi, proizvoda i usluga i van granica Srbije. Možete nas kontaktirati na info@offrix.com

Molimo Vas da pre nego sto postavite svoj oglas ili reklamni baner obavezno pročitate Uslove korišćenja i Uslove poslovanja na Offrix.com

EUR Еуро

EUR Еуро