Česta pitanja

Da li su oglasi na Offrix.com besplatni?

Delimično da. Oglašavanje na Offrix.com u osnovi je besplatno 30 oglasa istovremeno po nalogu u trajanju od 30 dana. Promotivni paketi nisu besplatni kao ni baner reklame.

Kako mogu da platim svoje pakete?

Trenutno prihvatamo samo važeće Mastercard i Visa kreditne kartice (putem Stripe-a).

Kako se registrovati na Offrix.com ?

Kliknite na “Prijavi se” u gornjem desnom uglu. Negde u sredini stranice nalazi se opcija “Registruj se”,kliknite na ovu opciju.Otvoriće se formular za registraciju. Unesite Vaše korisničko ime i email adresu. Lozinku dobijate na Vaš prijavljeni email. Obratite pažnju da email bude ispravan jer u protivnom nećete dobiti loziku. U nekim slučajevima morate da sačekate par minuta dok dođe email sa lozinkom ili da nekim slučajem ode u “Neželjenu poštu” ili “SPAM” fasciklu. U slučaju da ne dobijete email sa lozinkom , molimo Vas , obratite se administratoru na email info@offrix.com

Prijavio sam se i nisam dobio loziku ?

U nekim slučajevima je potrebno par minuta da bi ste dobili lozinku ili dešava se da lozinka ode u “Nepoželjnu poštu” ili “SPAM” fasciklu. Proverite da li se email nalazi u toj fascikli. Kontaktirajte nas na info@offrix.com.

Dobio sam lozinku, prilikom prijave sistem je ne prihvata ?

Morate voditi računa da prilikom kopiranja lozinke ( kao što većina radi ) ne kopirate i prazna polja ispred i iza lozinke.

Kako se prijaviti na Offrix.com?

Kliknite na „Prijavi se“ u zaglavlju. Unesite svoje korisničko ime i lozinku. Potvrdite unos sa Enter ili kliknite na “Prijavi se”.

Zaboravio sam lozinku?

Izaberite „Zaboravili ste lozinku?“ Unesite svoj email i izaberite „Resetuj šifru“. Za par trenutaka dobićete novu lozinku.

Kako da ažuriram svoj nalog i svoje oglase?

Ako imate nalog za Offrix.com , imaćete pregled svih vaših oglasa svaki put kada se prijavite na „Moj nalog“. Možete ih uređivati, promovisati ili brisati.

Šta da radim kako bih brzo prodao ?

Proverite da li oglas ima jasan naslov i detaljan opis. Oglasi sa slikama dobijaju više pregleda! Oglas možete da delite svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru,Pinterestu i Instagramu kako biste povećali mogućnost prodaje.

Vrlo je važan detaljan opis, savetujemo da Formular za postavljanje oglasa ispunite zadata polja (listajte formular do kraja) kako bi bilo što više informacija. U nekim kategorijama postoji već unapred spremljeni odgovori koje trebate samo da izaberete, uštedite sebi vreme i dodate svom oglasu prave informacije.

Kako se opcija “Licitiranje” može koristiti?

Opciju „Licitiranje“ možete dodati kada postavljate oglase ili kasnije da ažurirate postojeći oglas. “Licitiranje” ovogućava registrovanim korisnicima da vam pošalju svoju ponudu za vaš oglas. Možete da prihvatite ili da odbijete, komunikaciju preko četa vide samo vi i vaš potecijalni kupac.