Offrix Oglasi

Nove mogućnosti

-

Posle više od tri nedelje sajt je počeo ponovo sa radom. Pokušali smo da napravimo što korisniji i lakši sajt za sve korisnike.

Novi sajt je nešto drugačije koncipiran, prilagođen i za privatne i poslovne oglase. Novina je kontrolna tabla gde sve potrebne informacije o Vašem oglasu, analitika Vaših oglasa, obaveštenja i druge informacije. Kontrolna tabla je podeljena na privatni i poslovni(business) profil. Prilikom registacije dobijate privatni profil, ukoliko želite poslovni potrebno je poslati samo zahtev email-om i u najkraćem roku dobijate poslovni profil. Poslovni profil ima još jedan dodatak a to je Premijum profil (nije besplatan) kojim dobijate još pogodnosti kao stranicu o Vašem biznisu, stranicu utisaka,kontakt stranicu, pretragu svojih oglasa… Ovaj profil je uglavnom namenjen privrednim subjektima ali je dostupan svima.

Offrix Oglasi

Offrix Oglasi

Postavljanje oglasa je i dalje besplatno. Prilikom postavljanja oglasa dobijate mogućnost promovisanja Vašeg oglasa (promocije nisu besplatne), koje možete uključiti u Vaše oglase ili jednostavno preskočiti i postaviti oglas besplatno. Cenovnik možete videte na ovde.

Vrlo važno je prilikom postavljanja oglasa pratiti korake unosa i što je moguće više uneti informacija o oglasu je će to posle prilikom pretrage Vaš oglas biti češće posećen. Svaka informacija koju unesete u određena polja biće korišćene kao ključne reči u pretragama.

Sajt je još uvek u fazi testiranja tako da je moguće naići na sporadične greške ali je u potpunosti funkionalan.

Vaši nalozi su integrisani u novi sajt ali postoji mogućnost da nemožete da se prijavite. U tom slučaju resetujte lozinku ako ne bude od pomoći, molimo Vas kontaktirajte nas.

Vaše oglase je malo teže povratiti iz više razloga. Pokušaćemo koliko je to moguće , u protivnom molimo Vas da postavite ponovo Vaše oglase.

Hvala na razumevanju i strpljenju kao i poverenju koje ste nam pružili.

Pozdrav Offrix Srbija

Kategorija:
Komentari (0)

Оставите одговор